Wie zijn wij

Ralph

Ralph:
De naam Hurkske Bossen komt van de plaats waar ik eerst woonde, namelijk Het Hurkske en wij woonden midden in de bossen. Vandaar dus: De Hurkske Bossen!!!
Ik kocht mijn eerste Shetland merrietje, toen ik elf jaar oud was, genaamd Orna. Orna was een pony zonder papier.
Toen ik dertien was wilde ik er graag een veulentje bij fokken. Ik heb toen aan mijn ouders gevraagd of ik haar naar Willy v. Wanrooij mocht brengen om haar met een van zijn hengsten te laten dekken. Dat was goed en zodoende ben ik  bij Familie van Wanrooij blijven komen; ging met de hengsten mee en mocht met hen naar diverse keuringen. Zo deed ik veel ervaring op.
Ondertussen is mijn hobby flink gegroeid! Ik, (eigenlijk moet ik spreken van wij) heb nu een aardig koppel pony’s en probeer zo goed mogelijk te selecteren op kwaliteit en afstamming.

Geert

Geert:
Sinds ik Ralph heb leren kennen ben ik mezelf ook steeds meer gaan verdiepen in de pony’s. I
k was wel al thuis in de paarden, wand ik rijd al paard vanaf mijn 10 de. Maar Shetlandpony's was voor mij iets heel anders! Samen ga ik met Ralph mee naar verschillende keuringen om te kijken. Ook hebben we elk jaar onze eigen premiekeuring in Sint Oedenrode waar ik natuurlijk mee help, met de pony's klaar maken en het voorbrengen. Ik heb altijd bij paardenbedrijven gewerkt, maar ik wilde toch eens wat anders. Ik werk nu met heel veel plezier bij Epplejeck in Eindhoven als assistent shopmanager. Dit kan ik perfect combineren met de paarden en pony's thuis.