Nieuws

Welkom op onze website

Update 2020

Inmiddels is het een hele tijd geleden dat we deze site bij hebben gehouden.
inmiddels is de site weer aardig up to date!

het laatste nieuws van onze stal:

Shetlanders

Leon van de Neerzink is onze nieuwe aanwinst, hij zal voor 2020 ter dekking staan bij Hengstenhouderij van Wanroij te Keldonk.

Inmiddels zijn de merries al allemaal aardig rond aan het worden.
we verwachten in april 2020 het eerste veulen!

Dressuur paarden

Inmiddels is het eerste veulen geboren uit de merrie Ivolia PB.
Het is een vos hengstveulen.
We zijn er blij met dit veulen
de afsgtamming van het veulen is Vivaldi x Everdale x jazz

NK Lunteren 2015

Dit jaar zijn we met onze veulenkampioen naar Lunteren geweest. Adele, de moeder van het veulen mocht ook mee, maar we hebben besloten haar af te melden. Ze is immers al twee keer nationaal kampioen geweest. Ons veulen J'Adore v.d. Hurkske Bossen stond op een mooie derde plaats in haar rubriek.

Premiekeuring 2015

Zo de keuring zit er ook weer op voor ons! We kunnen zeer tevreden terugkijken! Vrijdag hadden we onze jeugdpony's. De 2 enters beide op kop geplaatst en de twenter Geertje op de 2de plaats. Zij mocht later op de dag bij komen tijdens het kampioenschap en werd reserve kampioen! Zaterdag begonnen we met de veulens onze 3 zelf gefokte veulens alle 3 premie! Een aangekocht veulen helaas geen premie. Het merrieveulen uit ADELE L.H. met als vader ELMAR V.D. EGCHELSEHEI mocht aan kop! ...Zij werd dan ook veulenkampioen overige maten en ALGEMEEN VEULEN KAMPIOEN!! Daarna werd onze Adele nog gehuldigd, omdat ze afgelopen keer in Lunteren Nederlands kampioen middenmaat is geworden. Daarna was het de beurt aan El-Vida en zij mocht in haar rubriek op kop met een 1ste premie. Ook Uniek en Trippin behaalde beide hun 1ste premie! Onze Adele deed mee tijdens het ere kampioenschap, en ONZE ADELE WERD WEER ERE KAMPIOEN! WIJ ZIJN MEGA TROTS OP DEZE BEHAALDE RESULTATEN!

Pups geboren

Puppy's geboren!

Op 7 juni zijn er 12 prachtige pups geboren.

We zijn erg blij met de komst van de pups.

Ook Gaia is erg blij met haar kroost.

NK Lunteren 2014

NK Lunteren 2014

Wij zijn met 2 pony's naar de Nederlandse Kampioenschappen in Lunteren geweest.
Excelente v.d. Hurkske Bossen en Adele L.H.
Excelente stond op kop in haar rubriek.
En Adele stond ook op kop in haar rubriek, en mocht later op de dag terug komen, en toen werd ze uitgeroepen tot Nederlands kampioen middenmaat!!!.
Wij zijn super blij met deze behaalde resultaten.

Premiekeuring 2014

ZEER SUCCESVOLLE PREMIEKEURING!

Op 5 en 6 september werd door fokvereniging Midden Brabant de jaarlijkse premiekeuring georganiseerd. Op vrijdag 5 September verschenen de jeugdpony's in de baan. Wij hadden Gizzy en Geertje bij ons en zij behaalden beide een enterpremie. Op zaterdagmorgen de veulens. Wij hadden 2 veulens bij. Happiness v.d. Hurkske Bossen (Another Color x Adele L.H.) stond op de tweede plaats met een veulenpremie en Happy Dana (Time Out x Dana) stond op kop met premie. Daarna kwamen onze 3 jarige merries. Eleftheria, El-Vida en Excelente. Zij behaalden allemaal een EERSTE PREMIE. Daarnaast werd Excelente KAMPIOEN in de kleine maat en El-Vida RESERVE KAMPIOEN in de grote maat. Na de pauze kwam Dana in de baan en ook zij werd bekroond met een EERSTE premie. Onze nieuwste aanwinst Daniek v.d. Valouwe (dochter van Uniek v. Spoorzicht) behaalde ook een EERSTE premie. Uniek zelf stond op kop eveneens met een EERSTE premie. Adele stond bij de oud kampioenen ingedeeld en ook zij behaalde een EERSTE premie. Als klap op de vuurpijl veroverde Adele het EREKAMPIOENSCHAP!!!!!!!!

KORTOM: EEN ECHT TOPJAAR!

Premiekeuring 2013

6 en 7 september hadden wij weer onze jaarlijkse premiekeuring. We hadden 15 pony's bij ons en alles heeft premie behaald. Daar zijn we weer heel trots op. Op vrijdag hadden we de jeugdpony's bij ons. Eleftheria stond op kop en kreeg een twenterpremie. Exelente stond op de tweede plek eveneens met een twenterpremie. El-zana stond op de derde plek en ontving ook een premie.
El-Vida stond op de tweede plek met een twenterpremie en werd later op de dag reserve jeugdkampioen grote maat.

Toen kwam de zaterdag. Goldstar mocht op de derde plek opstellen met een veulenpremie. Gizzy op de tweede plek een veulenpremie. En ons Geertje op kop met een veulenpremie.
Toen de driejarge merrie's . Dana op de derde plek met een tweede premie. Debbie kreeg ook een tweede premie, zij stond op de vijfde plaats. Wel een beetje jammer want we hadden gehoopt een eerste premie op Debbie te krijgen. Toen kwam Wanoeska zij mocht op kop opstellen en kreeg een eerste premie. Toen hadden we er nog drie te gaan. Adéle en Uniek in dezelfde rubriek. Adéle kwam op kop en Uniek op de derde plek, beide met een eerste premie.Toen hadden we nog Proud Mary bij de oud kampioen, maar is te oud voor primering, maar ze stond er weer mooi bij al zeggen we het zelf. Toen begonnen de kampioenschappen. We werden met Adéle kampioen in de middenmaat. Daarna werd ze nog uitgeroepen tot dagkampioen en als klap op de vuurpijl ook nog erekampioen!!!!
We hebben dit jaar weer een fijne en goede premiekeuring gehad! 

Nieuws


*Onze El-Vinda is op weert fokdag algemeen jeugd kampioen geworden!!!

*
Onze Adéle is nationaal Kampioen!!!!


* Coctail v.d. Hurkske Bossen verkocht.

Onze Paulientje v.d. Baatehof is KROONPREFERENT!!

Fanando v.d. Hurkske Bossen

* Fanando van de Hurkske Bossen reserve veulenkampioen op de premiekeuringte   S t. Oedenrode.

* Nieuwe aanwinst: Time Out v.d. Viersprong

*Pascal v. Stal Westerwolde is verkocht aan Fam. Lanting te Aalden.

Oukje verkocht!!!

Onze Oukje is verkocht. Oukje is naar Jan en Maria van Driel
we wensen hen veel plezier met "onze" mooie Fries Oukje...

Nationaal kampioenschap Lunteren 2011

Proud Mary en Paulientje mochten allebei naar het Nationaal Kampioenschap. Ze zaten bij elkaar de rubriek. En ............ Paulientje mocht aan kop! Proud liep op de 4e plaats. We zijn super tevreden!!

Premiekeuring 2011

Dit jaar is de premiekeuring succesvol verlopen!
Op vrijdag werd de jeugd gekeurd en op zaterdag de veulens en pony's van 3 jaar en ouder.
de uitslag:

Debbie: enterpremie
Dana: enterpremie op de tweede plek
Dreams: enterpremie op de tweede plek
Cocktail: twenterpremie op KOP

EL-Vida: veulenpremie op KOP
El-Zana: veulenpremie
Excellente: veulenpremie op de tweede plek

Black Button: een 2e premie
Azana: een 2e premie
shaina:een 1e premie op KOP
Paulientje: 1e premie op KOP en kampioen middenmaat, algemeen dagkampioen en erekampioen.
Proud Mary stond ingedeeld bij de oudkampioenen overige maten en ontving werderom een 1e premie.